PICS4FREE

Over ons

Missie

Wij maken persoonlijke herinneringen gratis voor iedereen tastbaar.

Visie

Wij geloven in de kracht van mensen, delen en geven. "Geef een glimlach"

 

ONZE FORMULE

Verbinding maken + Samenwerken + Geven = Iedereen een winnaar.

Verbinding maken wij verbinden persoonlijke herinneringen van je klanten met jouw bedrijfsboodschap of merkbeleving. Samenwerken door unieke samenwerkingen met je partners, leveranciers en andere relaties kun jij dit fotocadeau geven aan je loyale klanten waardoor je marketingbudget toereikend is. Geven wij geloven in de kracht van geven. Daarom geven we samen aan KiKa of een Goed Doel naar keuze die aansluit bij je bedrijf of merk. Door deze formule is iedereen een winnaar en geven we iedereen een Glimlach!

 

Ontstaan

PICS4FREE is een trots product van PIC2ME®. Ontstaan uit liefde voor mijn zus Cindy Verstraaten (28-09-1981 - 02-02-2015). Overleden aan darmkanker op 33-jarige leeftijd. Een trieste gebeurtenis omdat ze zo vol in het leven stond en genoot van wat het leven haar gaf. Waaronder haar gezin en twee veel te jonge kindjes. Dit is voor haar kinderen, zodat ze altijd zullen weten hoe bijzonder hun moeder was. Als een trotse herinnering. Niet bang om dood te gaan, maar de angst om niet te kunnen leven.

Cindy heeft veel gegeven in haar leven en vroeg ook aan de mensen op haar crematie om te geven aan KiKa (Kinderen Kankervrij). PICS4FREE gelooft in de kracht van geven in het leven en geeft mensen hun eigen glimlach! Beleef samen mooie momenten, geniet van het leven en leg ze vast. PICS4FREE is een unieke formule die bedrijven faciliteert en jouw mooie momenten tastbaar maakt. Per bestelling geven we samen aan KiKa of een Goed Doel naar keuze. Onder het levensmotto: "Never give up giving".